خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی اسکار

    کره یا مارگارین ...۲۰۰ گرم 

    پودر قند ....۱۴۰ گرم 

    ارد ....۳۰۰ گرم 

    وانیل ...۱/۴ ق چ 

    پودر هل ....۱ ق چ 

    تخم مرغ ....۲ عدد

    طرزتهیه 

    ۱/ زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم 

    ۲/ کره و پودر قند رو خوب باهمزن می زنیم تا کرم رنگ شود 

    ۳/ زرده ها رو به همراه هل و وانیل اضافه می کنیم و باهمزن میزنیم 

    ۴/ در انتها ارد رو اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود ، خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم .

    ۵/ بعد به اندازه ی یه گردوکوچک  از خمیر برمی داریم وتوی دست گرد می کنیم 

    ۶/ خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم و بعد داخل پودر گردو یا نارگیل یا پسته میزنیم 

    ۷/ شیرینی ها رو داخل سینی قرار میدهیم 

    ۸/ فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده ، مدت پخت حدودا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که دوره لبه ی پایین شیرینی ها کمی طلایی شوند 

    ۹/ بعد پخت صبر می کنیم تا خنک شود. سپس با یک کاردک از سینی جدا می کنیم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان