شیرینی اسکار
کره یا مارگارین ...۲۰۰ گرم
پودر قند ....۱۴۰ گرم
ارد ....۳۰۰ گرم
وانیل ...۱/۴ ق چ
پودر هل ....۱ ق چ
تخم مرغ ....۲ عدد
طرزتهیه
۱/ زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا می کنیم
۲/ کره و پودر قند رو خوب باهمزن می زنیم تا کرم رنگ شود
۳/ زرده ها رو به همراه هل و وانیل اضافه می کنیم و باهمزن میزنیم
۴/ در انتها ارد رو اضافه می کنیم و با دست مخلوط می کنیم تا خمیر جمع شود ، خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و نیم ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم .
۵/ بعد به اندازه ی یه گردوکوچک از خمیر برمی داریم وتوی دست گرد می کنیم
۶/ خمیرها رو داخل سفیده تخم مرغ می زنیم و بعد داخل پودر گردو یا نارگیل یا پسته میزنیم
۷/ شیرینی ها رو داخل سینی قرار میدهیم
۸/ فر ۱۸۰ درجه از پیش گرم شده ، مدت پخت حدودا ۲۰ دقیقه یا تازمانی که دوره لبه ی پایین شیرینی ها کمی طلایی شوند
۹/ بعد پخت صبر می کنیم تا خنک شود. سپس با یک کاردک از سینی جدا می کنیم