كيك اسفنجي بدون فر

مواد لازم:
تخم مرغ 5 عدد
آرد 10 قاشق غذاخوري
شكر 10 قاشق غذاخوري
بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري سرخالي
هل به ميزان لازم (اگر كمي بيشتر هم باشد خوشمزه تر ميشود)
روغن مايع نصف استكان (كه براي چرخ كردن ظرف و اگر دوست داشتند يكي دو تا قاشق داخل كيك بريزند)
وانيل 1 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
زرده تخم مرغ و شكر و با هل با هم با همزن برقي يا دستي ميزنيم سفيده تخم مرغ را جدا از اينها ميزنيم تا به صورت كف درآيد زرده و هل و شكر را كه زده بوديم به سفيده اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم شكر و آرد را به مواد اضافه ميكنيم وانيل را هم اضافه ميكنيم با كف گير به صورت دوراني آرام مخلوط ميكنيم تا پفش نخوابد اين كيك را ميتوان دو رنگ درست كرد ميتوان داخلش گردو هم ريخت ولي وقتي كه هم خورد داخل قابلمه ريخته شود اول بخشي از مواد را داخل ظرف ريخته و بعد گردو اضه ميكنيم كه كف ظرف گردوها نسوزد بعد بقيه مواد را اضافه ميكنيم كمي داخل ظرف روغن ميريزيم كه چرب شود مواد را داخل قابلمه ميريزيم سعي كنيد قابلمه خيلي پر نشود كه پف كند گاز را روشن ميكنيم دم كش ميگذاريم بعد در قابلمه را ميگذاريم اندازه برنج دم ميكنيم اين كيك را يعني 10 تا 15 دقيقه بماند حاضر ميشود حرارت هم متوسط باشد.
* وقتي اين كيك آماده شد از هر قالبي ميتوان استفاده كرد.
** چون اين فر روي گاز آماده ميشود حرارت همه جاي كيك يكسان است پس وقتي كه از ظرف بيرون مياوريم پف آن به همان صورت باقي ميماند اما در فر ممكن است وقتي كيك را از فر بيرون آورديم پف آن بخوابد. اين كيكي حتي ميتواند روي بخاري هم دم بكشد اگر روي گاز ميگذاريم بايد از شعله پخش كن استفاده كنيم.
*** هرچه زرده بيشتر زده شود بهتر است حتي تا حدي ميزنيم كه رنگ آن سفيد شود و اگر دوست نداشتيم كه سفيد رنگ بماند كمي زعفران به آن اضافه ميكنيم.
**** براي هر يك تخم مرغ، دو قاشق شكر و 2 قاشق آرد لازم داريم.