۱۲:۴۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
دستور تهيه كرم پفي براي تزيين رويه كيك!
مي توان اين رويه را براي تزيين انواع كيك استفاده نمود.
مواد لازم:
سفيده تخم مرغ 3 عدد شكر 4/3 فنجان نمك مقداري آب 3/1 فنجان پودر وانيل خالص 4/1 قاشق چاي خوري
طرز تهيه:
در كاسه اي تمام مواد را غير از وانيل مخلوط كنيد و روي قابلمه اي حاوي آب كه در حال جوشيدن است قرار دهيد. مرتب مواد را به هم بزنيد تا شكر حل شود (در حدود 2 يا 3 دقيقه). مواد را در كاسه اي بزرگتر بريزيد و با همزن برقي حدود 3 دقيقه با درجه متوسط بزنيد تا مواد كمي سفت و براق شوند و فرم بگيرند. بعد سرعت را كمتر كنيد و وانيل را اضافه نماييد. بلافاصله اين رويه را استفاده كنيد.