خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    دستور تهيه كرم پفي براي تزيين رويه كيك!



    مي توان اين رويه را براي تزيين انواع كيك استفاده نمود.


    مواد لازم:
    سفيده تخم مرغ 3 عدد شكر 4/3 فنجان نمك مقداري آب 3/1 فنجان پودر وانيل خالص 4/1 قاشق چاي خوري



    طرز تهيه:
    در كاسه اي تمام مواد را غير از وانيل مخلوط كنيد و روي قابلمه اي حاوي آب كه در حال جوشيدن است قرار دهيد. مرتب مواد را به هم بزنيد تا شكر حل شود (در حدود 2 يا 3 دقيقه). مواد را در كاسه اي بزرگتر بريزيد و با همزن برقي حدود 3 دقيقه با درجه متوسط بزنيد تا مواد كمي سفت و براق شوند و فرم بگيرند. بعد سرعت را كمتر كنيد و وانيل را اضافه نماييد. بلافاصله اين رويه را استفاده كنيد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان