خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    يك نوع شيريني بدون فر

    تخمرغ4عدد
    اردسفيد 4-6 قاشق لب پر
    شكر يك ليوان ونيم
    گلاب يك استكان
    سركه 2قاشق
    جوش شيرين يك قاشق چايخوري
    طرز تهيه

    شكر را با دوليوان اب وسركه مگذاريم بجوشد وقوام ايد سپس شعله راخاموش كرده گلاب دران ميريزيم وميگذاريم خنك شود .تخمرعها راشكسته وبا قاشق چوبي خوب هم ميزنيم تا سفيده رزده مخلوظ شود و رنگش كرم رنگ شود جوش شيرين را باارد مخلوط كرده وازالك رد مي كنيم بعد كم كم ان رادر تخم مرغها ريخته مرتب هم ميزنيم تا غليظ شود بعددر ظرف كوچك و گودي روعن ريخته ميگذاريم خوب داغ شود بعد نوك قاشق را توي روغن داغ زده ويك اقاشق از مايع را برداشته و تو ي روغن مي اندازيم وگرد ميكنيم تا سرخ شود بعد كه سرخ شد با چنگا ل يا كفكگير بيرون اورده و درون شربتي كه اماده كرديم مي اندازيم تا شربت به خورد شيرين برود بعد درتوري گذاشته شربتهاي اضافي برود
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان