خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني برنجي 

    آرد برنج نرم ............ 250 گرم 
    پودر شكر .............. 125 گرم 
    روغن جامد ............ 125 گرم 
    تخم مرغ ريز ........... 1 عدد 
    گلاب ................... 4/1 پيمانه 
    هل .................... به دلخواه 
    تخم خرفه ............. براي تزيين 

    روغن جامد وپودر شكر را با همزن مي زنيم . تخم مرغ را مي افزاييم . هل و آرد برنخ را هم اضافه كرده و مي زنيم 
    .گلاب را افزوده و مخلوط مي كنيم. خمير را 24 ساعت در يخچال فرار مي دهيم .(اين خمير تا 3 روز در يخچال قابل نگه داري است) 
    از يخچال خارج مي كنيم وروي نايلون باز مي كنيم و قالب مي زنيم و وسط تر شيريني مقداري تخم خرفه مي ريزيم ودر هر قرار مي دهيم 
    پنجره وسط ......... 20 تا 15 دقيقه ........... 150 درجه 

    ************** 
    چون خمير كمي نرم بود و وقتي مي خواستم در سيني بزارم سخت ميشد ، من كه تكه هاي كوچكي از خمير را جدا كردم و باز كردم .قالب زدم ودر سيني گذاشتم ودوباره يك تكه ديگر از خمير . 

    من در طبقه بالا و با حرارت كمتر پختم تا نسوزد 


    ************** 
    مي توانيم از خمير نخودچي وبرنجي گلوله هايي كوچك و هم اندازه برداريم ........ خمير نخودچي را لوله كنيم و دور گلوله برنجي بپيچيم . يك خلال پسته روي برنجي بگذاريم و بعد بپزيم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان