خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    شيريني خشك بادام و زردآلو 

    اين شيريني خوشمزه را كه داراي بادام و زردآلو است، حتما تهيه كنيد و همراه با خانواده ميل كنيد. 

    مواد لازم: 
    شكر 60 گرم 

    كره نرم شده 120 گرم 

    آرد گندم 160 گرم 



    مواد رويه: 
    مرباي زردآلو به مقدار لازم 

    كره ذوب شده 60 گرم 

    بادام خرد شده 100 گرم 

    شكر 30 گرم 

    شير 2 قاشق غذاخوري 



    طرز تهيه: 
    - فر را روي دماي 180 درجه سانتي ‌گراد از قبل گرم كنيد. 

    - كره و شكر را با هم آن قدر هم زنيد تا رنگ آن روشن شود و كف كند. 

    - آرد گندم را الك كنيد. سپس مخلوط كره و شكر را به آن اضافه كنيد تا مايه نرمي به دست آيد. 

    - مايه شيريني را روي سطح آردمالي شده قرار دهيد و آن را به شكل چهارگوش 3 ميلي ‌متري درآوريد و يك ساعت آن را در جاي خنكي قرار دهيد. 

    - مدت 20 دقيقه، مايه شيريني را در فر حرارت دهيد. 

    - شيريني را از فر خارج كنيد. 

    - روي آن‌ مرباي زردآلو بريزيد. 

    - مواد رويه (كره، بادام، شكر و شير) را با هم مخلوط كنيد و روي شيريني، پخش كنيد. 

    - 15 الي 20 دقيقه آن‌ را در فر حرارت دهيد (تا زماني كه طلايي رنگ شود). 

    - شيريني را از فر خارج كنيد و بگذاريد كاملا خنك شود. سپس آن را به صورت نواري برش دهيد

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان