۱۳:۴۳ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
كلوچه نارگيلي با شير و عسل
مواد لازم:
شكر=2/1 پيمانه
روغن=2/1 پيمانه
تخم مرغ=2 عدد
وانيل=1 قاشق مرباخوري
ماست=1 پيمانه
پكينگ پودر=2 قاشق غذاخوري
آرد=1 پيمانه
مواد لازم براي تزئين:
شير عسل نستله(حليب مكثف محلي)=1 قوطي كوچك
پودر نارگيل=نصف ليوان
طرز تهيه:
1. شكر و روغن و تخم مرغ و وانيل را با همزن برقي خوب هم مي زنيم. سپس آرد و پكينگ پودر و ماست را به آن اضافه كرده و هم مي زنيم.
2. ظرف مخصوص كيك مستطيل شكلي را چرب كرده و كمي آرد مي پاشيم و مواد بدست آمده را در ظرف ريخته و در فر مي گذاريم تا بمدت 45 دقيقه با حرارت 170 درجه سانتيگراد بپزد و روي آن طلايي رنگ شود.
3. كيك را از فر خارج كرده و مي گذاريم كمي خنك شود. سپس آن را در ظرف مستطيل شكلي برمي گردانيم.
4. روي كيك را نارگيل مي پاشيم و سپس روي نارگيل را شيرعسل مي ريزيم بطوريكه تمام سطح كيك را بپوشاند. ظرف كيك را در يخچال مي گذاريم تا خنك شود.
5. براي صرف كيك آن را به صورت مربع هاي كوچك مي بريم.