باقلوا گردویی
برای تهیه خمیر باقلوا:
اردسفید 1 پاکت نیم کیلویی
تخم مرغ دو عدد
ماست 1لیوان
نمک وشکر هر کدام 1قاشق مربا خوری
خیر مایه 2قاشق مربا خوری
مواد داخل باقلوا:
گردوچرخ کرده نیم کیلو
قندوقو پسته 300گرم
دارچین 5قاشق غذاخوری
هل ساییده شده 5عدد
پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین
خاک قند 100گرم
برای هر لایه:
کره 250گرم اب شده
500گرم نشاسته
مواد داخل باقلوا را باهم مخلوط میکنیم
مواد خمیر هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم یه خمیر یکدست بدست بیاد
نیم ساعت در محیط گرم قرار میدیم
خمیرو به 18 قسمت تقسیم میکنیم
و هرقسمت رو با وردنه و نشاسته پهن میکنیم
تا نازنک بشه
و بعد سینیه فر رو روغن میمالیم
برای پایه
هر4 خمیرپهن شده و با وردنه ورز میدیم البته بین هر لایه مقداری نشاسته پاشیده شود
هر 4تا خمیر که حالا 1خمیر است در سینی فر قرار میدیم تا تمام سطح سینی رو بگیره و بعد سطح خمیروکره اغشته میکنیم و بعد مواد داخل باقلوا
لایه دوم 3خمیر و کره و مواد
لایه اخر 2خمیر
بعد با چاقو برش میدیم
بعد کره رو اضافه میکنیم روی سطح و در فر میگذاریم تا پخته و
شیره اول رو که شامل اب شکر زعفران گلاب رو روی حرارت میگذاریم تا قوام خود راحفظ کند و
برای شیره دوم که شیر و شکر و عسل است میگذاریم
بجوشد
وغلظت خاص خود را پیدا کند د اخر وقتی باقلوا پخت هر دو شیره رو اضافه میکنیم
و 20بعد باید تو شیره بمونه و بعد صرف بشه