خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كوكی مارمالادي

    ١٥٠گرم كره نرم را با ١٠٠گرم پودرقند هم ميزنيم ، سپس يك عدد تخم مرغ و نصف ق چ وانيل را اضافه ميكنيم ، همزن را روي دوركند گذاشته و ٣٠٠ گرم آرد را با نصف ق چ بكينگ پودر الك كرده و در دو مرحله اضافه ميكنيم ،

    خمير را زياد نميزنيم درحدي كه يكدست و صاف بشه ، سپس لاي سلفون پيچيده و نيم ساعت ميذاريم تو يخچال ، بعد از اين مدت روي سطح آردپاشي به ضخامت ٥-٤ ميليمتر باز كرده و با قالب دلخواه برش ميزنيم ، بعضي ها را توخالي قالب ميزنيم ، و ميچينيم تو سيني فر و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ١٢ دقيقه ، بعد از پختن از فر خارج كرده و ميذاريم خنك بشه و روي اونايي كه قراره رو باشن پودرقند ميپاشيم و روي اونايي كه زيرن مارمالاد ماليزه و دوتا دوتا بهم ميچسبانيم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان