كوكی مارمالادي
١٥٠گرم كره نرم را با ١٠٠گرم پودرقند هم ميزنيم ، سپس يك عدد تخم مرغ و نصف ق چ وانيل را اضافه ميكنيم ، همزن را روي دوركند گذاشته و ٣٠٠ گرم آرد را با نصف ق چ بكينگ پودر الك كرده و در دو مرحله اضافه ميكنيم ،
خمير را زياد نميزنيم درحدي كه يكدست و صاف بشه ، سپس لاي سلفون پيچيده و نيم ساعت ميذاريم تو يخچال ، بعد از اين مدت روي سطح آردپاشي به ضخامت ٥-٤ ميليمتر باز كرده و با قالب دلخواه برش ميزنيم ، بعضي ها را توخالي قالب ميزنيم ، و ميچينيم تو سيني فر و ميذاريم تو فر داغ ١٨٠ درجه به مدت ١٢ دقيقه ، بعد از پختن از فر خارج كرده و ميذاريم خنك بشه و روي اونايي كه قراره رو باشن پودرقند ميپاشيم و روي اونايي كه زيرن مارمالاد ماليزه و دوتا دوتا بهم ميچسبانيم