خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ترافل_بادام_زمینی_اسمارتیز

    کره نرم شده در دمای محیط نصف پیمانه یا 115 گرم

    کره بادام زمینی سه چهارم پیمانه 185 گرم

    وانیل نصف ق چ

    نمک یک هشتم ق چ

    پودر شکر 3 پیمانه یا 360 گرم

    نصف پیمانه ام اند ام یا 100 گرم

    شکلات ذوب شده برای کاور کردن

    به مدت 2 دقیقه کره را با هم زن می زنیم تا کرم مانند شود سپس کره بادام زمینی و نمک و وانیل را اضافه کرده هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند پودر شکر را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند و ام اند ام ها را نیز اضافه کرده و از خمیر به اندازه فندق برداشته و گرد میکنیم و در سینی که کاغذ روغنی انداخته ایم می چینیم و برای 1 ساعت در یخچال می گذاریم و بعد در شکلات مذاب شده می زنیم. شکلات نباید داغ باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان