بیسکوییت های_الوان
تخم مرغ 2 عدد
شکر ریز 125 گرم
روغن مایع 125 میلی لیتر
اسانس وانیل یک دوم ق چ
آرد حدودا 300 گرم
بیکینگ پودر 2 ق چ
نمک 1 پنسه
ژل مغزی در 4 رنگ از هر رنگ 2 ق س
تخم مرغ ها و شکر و روغن و وانیل را با کمک قاشق چوبی با هم ترکیب کنید سپس مخلوط آرد و بیکینگ پودر و نمک را در مخلوط الک کرده خمیر کمی چسبنده است. ولی اگر چسبندگی خمیر زیاد بود میتوانید 1 تا 2 ق س آرد به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت یک ساعت در نایلون گذاشته و در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 170 درجه روشن کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. به اندازه یک چهارم همیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده مابین دو قطعه نایلون خمیر را نازک به ضخامت 1 میلی متر پهن کنید و با قالب گرد به قطر 4 سانت قالب بزنید. نیمی از بیسکوییت ها حفره دار درست کنید و در سینی با فاصله 1 سانتی متر از هم بچینید. توجه داشته باشید در هر نوبت یک چهارم خمیر را از یخچال خارج کنید زیرا این خمیر بعد از گرم شدن یرای قالب زدن کار شما را سخت خواهد کرد. اگر احساس کردید خمیر گرم شده دوباره آن را در یخچال خنک کنید. بیسکوییتها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که کمی طلایی شوند. پس از خنک شدن دو قطعه بیسکوییت را با ژله مغزی به هم بچسبانید.