خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوییت های_الوان

    تخم مرغ 2 عدد

    شکر ریز 125 گرم

    روغن مایع 125 میلی لیتر

    اسانس وانیل یک دوم ق چ

    آرد حدودا 300 گرم

    بیکینگ پودر 2 ق چ

    نمک 1 پنسه

    ژل مغزی در 4 رنگ از هر رنگ 2 ق س

    تخم مرغ ها  و شکر و روغن و وانیل را با کمک قاشق چوبی با هم ترکیب کنید سپس مخلوط  آرد و بیکینگ پودر و نمک را در مخلوط الک کرده خمیر کمی چسبنده است. ولی اگر چسبندگی خمیر زیاد بود میتوانید 1 تا 2 ق س آرد به آن اضافه کنید. خمیر را به مدت یک ساعت در نایلون گذاشته و در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 170 درجه روشن کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و کمی چرب کنید. به اندازه یک چهارم همیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده مابین دو قطعه نایلون خمیر را نازک به ضخامت 1 میلی متر پهن کنید و با قالب گرد به قطر 4 سانت قالب بزنید. نیمی از بیسکوییت ها حفره دار درست کنید و در سینی با فاصله 1 سانتی متر از هم بچینید. توجه داشته باشید در هر نوبت یک چهارم خمیر را از یخچال خارج کنید زیرا این خمیر بعد از گرم شدن یرای قالب زدن کار شما را سخت خواهد کرد. اگر احساس کردید خمیر گرم شده دوباره آن را در یخچال خنک کنید. بیسکوییتها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید یا تا زمانی که کمی طلایی شوند. پس از خنک شدن دو قطعه بیسکوییت را با ژله مغزی به هم بچسبانید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان