خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی بادام زمینی (بدون پخت)

    کره بادام زمینی 1 پیمانه

    پودر قند 1 پیمانه

    بیسکوییت پودر شده نارگیلی  1 و نیم پیمانه

    کره 50 گرم

    پودر نارگیل به میزان لازم

    ابتدا کره را به دمای محیط رسانده و آن را با پودر قند خوب زده تا کرم رنگ شود بعد پودر بیسکوییت را کم کم اضافه می کنیم تا حدی که به دست نچسبد و شکل بگیرد خمیر را گرد گرد کرده و در پودر نارگیل می غلطانیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از 15 دقیقه سرو میکنیم.

    می توانید این شیرینی را در شکلات ذوب شده هم بغلطانید و با پودر پسته تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان