شیرینی_فلفلی_شکلاتی
پودر قند 130 گرم
روغن جامد 100 گرم
آب یا شیر یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
آرد 235 گرم
پودر کاکائو 10 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
نمک کمی
فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری
شکلات مقداری برای تزیین
پودر قند و روغن را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه بزنید تا سبک شود. سپس آب را اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و خوب بزنید. در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر با فاصله بچینید. شیرینی ها را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از سرد شدن نیمی از شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو ببرید