خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_فلفلی_شکلاتی

    پودر قند 130 گرم

    روغن جامد 100 گرم

    آب یا شیر یک قاشق سوپخوری

    تخم مرغ یک عدد 

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    آرد 235 گرم

    پودر کاکائو 10 گرم

    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری

    نمک کمی

    فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

    شکلات مقداری برای تزیین

    پودر قند و روغن را با هم مخلوط کنید و چند دقیقه بزنید تا سبک شود. سپس آب را اضافه کنید. تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و خوب بزنید. در آخر آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر و نمک و فلفل قرمز را اضافه کرده و روی خمیر را با نایلون پوشانده و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و در دست گلوله کنید و در سینی فر با فاصله بچینید. شیرینی ها را در فر گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 12 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از سرد شدن نیمی از شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو ببرید

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان