چیز کیک آلبالو با دایجستیو👇
ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ:
ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺩﺍﯾﺠﺴﺘﯿﻮ (ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﺳﺎﻗﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ) ۲ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ
ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ ۶۰۰ ﮔﺮﻡ
ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ۶۰ ﮔﺮﻡ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ (ﺯﺭﺩﻩ ﻭ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺍﺯ ﻫﻢ ﺟﺪﺍ ﺷﻮﺩ) ۵ ﻋﺪﺩ
ﺷﮑﺮ ۱ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺧﺎﻣﻪ ۱/۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ
ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﻟﯿﻤﻮﺗﺮﺵ ۱/۳ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ
ﻣﺮﺑﺎﯼ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ۱ ﺷﯿﺸﻪ
ﻭﺍﻧﯿﻞ ﻭ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:
1- ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻧﺮﻡ ﺷﺪﻩ, ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﮐﺎﻣﻼ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮﺗﺎﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ. ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۶ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ ۱۷۵ ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺗﺎ ﺭﻧﮓ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎ ﮐﻤﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﻨﺪ.
2- ﺣﺎﻻ ﭘﻨﯿﺮ ﺧﺎﻣﻪ ﺍﯼ, ﺭﻧﺪﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﻟﯿﻤﻮ ﺗﺮﺵ, ﺷﮑﺮ ﻭ ﻭﺍﻧﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻦ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﮐﺮﻡ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﯾﻨﺪ ﺣﺎﻻ ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﻭ ﺧﺎﻣﻪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﺳﻔﯿﺪﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﻫﻢ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭﻟﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﺎﺭ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﻮﺑﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻣﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻓﺘﺎﻥ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﻟﻮﻣﯿﻨﯿﻮﻡ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۱ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ . ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻇﺮﻑ ﺧﻨﮏ ﺷﺪ, ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۳ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
3- ﺣﺎﻻ ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﺷﻤﺎ ﺁﻣﺎﺩﺳﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﺮﺑﺎﯼ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ.
4- ﺍﮔﺮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﺪ ﻣﻬﻤﺎﻥ ﻫﺎﯾﺘﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮ ﺩﺳﺮ ﺭﺍ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺳﺮﻭ ﺁﻥ ﺑﺮﺍﯼ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺗﺮ ﺑﺎﺷﺪﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮏ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ ﻣﯿﻨﯽ ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﻃﺮﻓﺪﺍﺭﺍﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ!
5- ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﭼﯿﺰ ﮐﯿﮏ ﻫﻢ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﺷﺪﻩ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎﯼ ﮐﻮﭼﮑﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩﯼ ﮐﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩﯾﺪ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻼ ﻗﺴﻤﺖ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﯿﺘﯽ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺮ ﺧﻮﺩ ﺣﺬﻑ ﮐﻨﯿﺪ. ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻭﺳﻂ ﻣﻮﺍﺩ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﺰﯾد