بیسکویت_کدو_حلوایی
مواد لازم برای۴ نفر
روغن کانولا ۱/۴ پیمانه
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
آرد ۲ پیمانه
سرکه سیب ۱ قاشق مربا خوری
شیر ۳/۴ پیمانه
پوره کدو حلوایی ۱/۲ پیمانه
کره نرم شده ۵ قاشق غذا خوری
شکر ۳/۴ پیمانه
دارچین ۱ قاشق مربا خوری
هل پودر شده ۱/۲ قاشق مربا خوری
مواد اولیه برای رویه 0
پودر شکر ۱/۲ پیمانه
دارچین ۱/۲ قاشق مربا خوری
وانیل به مقدار لازم
شیر ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
۱- در ابتدا فر را روی ۲۰۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید. ظرف مناسب را کمی چرب کنید.
۲- سه چهارم پیمانه شیر و سرکه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ببُـرد. سه چهارم پیمانه شکر، دارچین و هل را با هم مخلوط کنید.
۳- در کاسه بزرگی، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید.
۴- در کاسه ای، مخلوط شیر، پوره کدوحلوایی، روغن و ۲قاشق مرباخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید.
۵- مواد خیس شده را با مواد خشک مخلوط کنید. سپس با دست های کمی آغشته به آرد، خمیر را ورز دهید به حدی که به دست نچسبد.
۶- آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر حالت چسبندگی خود را از دست بدهد. کمی آرد روی سطح میز بپاشید و با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.
۷- کره نرم را به تمامی سطح خمیر بمالید، مخلوط شکر را روی آن بپاشید و خمیر را لوله کنید.
۸- لوله را به ۱۲قسمت برش بزنید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۱۸دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی بپزد.
۹- مخلوط شیر، پودر دارچین و وانیل را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی داغ بریزید و سرو کنید.
سایر نکات
1)میتوانید از پوره به همراه عسل در بین مواد استفاده كنید