شیرینی پیچ
تخم مرغ 1عدد
پودر شکر نصف پیمانه
کره 125گرم
ارد گندم 1پیمانه
نشاسته ذرت 1پیمانه
پکین پودر 1ق چ
وانیل نصف ق چ
پودرکاکایو 3ق غ
تخم مرغ و شکر را با چنگال زده و وانیل و کره را به اضافه کرده و هم میزنیم .
ارد وپکین پودر را ریخته و هم میزنیم ودر اخر نشاسته ذرت را ریخته وبا دست ورز میدهیم تا خمیر یکدستی به دست آید . ابتدا له صورت پودری میشود ولی کمی که ورز دادید خمیری با بافت نرم به دست می آید.
🔔وقتی خمیر نرمی به دست آمد ورز دادن کافی است زیرا ورز زیاد باعث روغن انداختن خمیر میشود.
میتوانید خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده وبه یک قسمت کاکایو بزنید .
از خمیر به اندازه نخود برداشته و گرد کرده وبه شکل یک در میان در دست بگیرید و مثل تصویر در کف دست گرد کنید.
🔔سینی شیرینی هارا داخل فر گرم شده با درجه 170درجه به مدت 10دقیقه قرار میدهیم تا زیر شیرینی ها کمی تغییر رنگ دهد کافی است. فر را خاموش کرده و میزاریم شیرینی ها داخل فر خنک شوند وبعد از کاغذروغنی جدا کرده ونوش جان کنید.