خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک شکلات سفید

    مواد لازم :

    نمک 1/8 ق چ

    پوست رنده شده پرتقال 1 ق چ

    تخم مرغ 2عدد

    پوست رنده شده لیمو ترش 1 ق چ

    ماست معمولی 60میلی لیتر

    وانیل 1/2 ق چ

    شکر 150گرم

    شیر 60میلی لیتر

    کره 125گرم

    شکلات سفید 100گرم

    آرد سفید 150گرم

     مواد لازم مایه شکلات سفید روی کاپ کیک :

    کره نرم شده ۶۰ گرم

    شکلات سفید ۱۵۰ گرم

    آب لیمو ۱ ق غ

    آب پرتقال ۱ ق غ

    طرز تهیه مایه کاپ کیک:

    فر را در دمای ۱۷۰ در جه سانتی گراد برسانید و بگذارید گرم شود 

    قالب ۱۲ تایی مافین خود را با کاغذ های مافین پر کنید 

    آرد و نمک را در ظرفی مخلوط کنید و شکلات سفید را روی بخار آب غیر مستقیم آب کنید 

    کره ، شکر ، پوست پرتقال و پوست لیموی رنده شده را با همزن برقی هم زده تا به حالت کرم در آید و شکلات سفید آب شده و وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید 

    تخم مرغ ها را یکی یکی به مایه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست و شیر را به مایه اضافه کنید 

    کرم به دست آمده را به مخلوط آب و نمک اضافه کنید و با همزن هم بزنید 

    3/4 کاغذ های مافین را با مایه پر کنید و بگذارید به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه در فر بپزد 

    طرز تهیه مایه شکلات سفید روی کاپ کیک:

    شکلات سفید را به روش بن ماری ( درون کاسه و روی بخار غیر مستقیم ) آب کنید 

    شکلات آب شده ، کره ، شکر ، آب پرتقال و آب لیمو ترش را با هم مخلوط کنید و روی کاپ کیک های خنک شده بریزید و تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان