۱۳:۲۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
شكلات خلال نارنج
مواد اوليه :
500 گرم خلال نارنج يا پرتقال
500 گرم شكر
300 گرم شكلات تخته اي قهوه اي
40 گرم روغن جامد
دستور پخت :
خلال نارنج را يك بار مي جوشانيم تا پخته شود. بعد به مدت 24 ساعت در آب سرد مي ريزيم، در اين مدت 4 بار آب خلال را عوض مي كنيم تا تلخي آن كاملا گرفته شود.
نيم كيلو شكر را در 300 گرم آب ريخته، روي حرارت مي گذاريم و هم مي زنيم تا شكر حل شود و چند جوش بزند. سپس خلال نارنج را به آن افزوده و حدود 20 دقيقه روي حرارت ملايم مي گذاريم تا شيره آن قوام بيايد پس ار سرد شدن مربا آن را در صافي مي ريزيم تا شربت آن گرفته شود. سپس كم كم به شكلات ذوب شده* افزوده و بعد با چنگال بر مي داريم. اين مواد را روي كاغذ روغني چرب شده قرار مي دهيم و روي آن پودر پسته مي پاشيم و در يخچال مي گذاريم تا كاملا ببندد.
*شكلات تخته اي را در كاسه اي فلزي رنده كرده و با روغن جامد مخلوط مي كنيم و هم مي زنيم. سپس روي بخار آب سماور يا كتري مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا شكلات روان شود.