۱۳:۲۲ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
سوهان عسلي با خلال بادام
مواد اوليه :
شكر ......................... 200 گرم
آب .........................50 گرم
كره ........................ 2 قاشق چايخوري
عسل ..................... 4 قاشق چايخوري
زعفران آب شده ...... 1 قاشق غذاخوري
خلال بادام ..............100 گرم
دستور پخت :
شكر و آب را روي گاز با حرارت تند گذاشته وقتي كه جوش آمد كره و عسل را اضافه نموده و بگذاريد بجوشد تا جاييكه آب سوهان بخار شده و قوام بيايد بطوريكه اگر كمي از ان را زير دندان بگذاريد خورد شود و بعد خلال بادام را اضافه كرده آنرا هم بزنيد تا خلال ها كمي طلايي شوند سپس زعفران را اضافه كرده پس از لحظه اي از روي اجاق برداشته و به وسيله قاشق و نوك كارد آنرا روي سيني چرب شده به اندازه هاي كوچك ريخته و خلال پسته روي آن بريزيد پس از سرد شدن به وسيله كارتك لز سيني جدا كرد در ظرف هاي در بسته نگهداري كنيد.
توجه داشته باشد كه سوهان را نبايد زياد هم بزنيد چون در نتيجه اين عمل سوهان رس مي كنيد يعني شكرك مي بندد. و اگر شعله گاز كم يا زياد شود و در حرارت نوسان ايجاد شود سوهان رس مي كنيد.