شکلات نارگیلی
پودر نارگیل 150 گرم (تقریبا یک و نیم لیوان)
شیر عسلی حدودا 200 گرم
شکلات تلخ 150 گرم
ما میخوایم خمیری داشته باشیم كه بیشتر نارگیلی باشد و در حدی شیر عسلی لازم داریم كه خمیریش كنه و توجه داشته باشید كه بهتر اینه كه میزان شیر عسلی كم باشه كه زیادی شیرینش نكنه.
قالبتون رو دو لایه سلفون بندازید. اینطوری كار تمیز تر و ساده تر میشه
(برای قالب هم زیاد خودتون رو اذیت نكنید هر ظرفی میتونه باشه
مخلوط رو توی قالب بریزید و پهنش كنید و سطحش رو صاف كنید و بذارید توی یخچال تا سفت شه.
شیر عسلی وقتی توی یخچال بمونه سفت میشه و خودش رو میگیره
برای كاور كردن به شكلات نیاز داریم. توصیه میكنم از شكلات تلخ استفاده كنید درصدش هم با خودتون. هرچی تلختر بهتر!
همیشه بهترین كار اینه كه شكلات رو خورد کنید
اینطوری راحت تر ذوب میشه.
به این موضوع توجه داشته باشید كه میزان شكلاتی كه شما استفاده میكنید ممكنه بیشتر یا كمتر از این میزان بشه. هرچی میزان شكلاتی كه ذوب كردید بیشتر باشه كار كاور كردن واسه خودتون راحت تره.
قالب رو از یخچال خارج كنید و سلفون رو بكشید بیرون و بعد با كارد بزرگ نارگیل ها رو به سایز دلخواه برش بدید
حالا دونه دونه توی شكلات فرو میبریم و كاور میكنیم. اجازه میدیم اضافی شكلات خوب گرفته بشه و
روی كاغذ روغنی قرارشون میدیم.
میزان كاورش هم دست خودتونه. میتونید یه كاور نازك شكلاتی داشته باشید و یا اینكه چند بار توی شكلات فرو ببرید تا كاور ضخیمی از شكلات داشته باشید
حالا اجازه بدید شكلات ببنده.
برای تزئینشم شکلات رو در کاغذ قیفی بریزید و بعد روی شکلات ها را تزئین کنید
نوش جان