شیرینی صدفی یا #باقلوای صدفی
تخم مرغ 1عدد
شیر 3/4پیمانه
ماست3/4پیمانه
روغن مایع 3/4پیمانه
سرکه 1قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
آرد به مقداری که بدست نچسبد
گردو یا هر مغز دیگه 1پیمانه
دارچین 1قاشق چایخوری
نشاسته مقداری
کره آب شده 100گرم
مواد برای شربت:
شکر 3پیمانه،آب 3پیمانه،آبلینو ترش 1قاشق،گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ وشیر وماست رو مخلوط کنید بعد سرکه وروغن رو اضافه کنید وبعد آرد وبیکینگ پودر رو کم کم به خورد مایع بدید وهم بزنید تا جاییکه خمیر بدست نچسبد وکمی ورز بدید بعد از خمیر گوله هایی اندازه نارنگی درست کنید حدودا13 تا میشه روی سطح کارتون نشاسته بریزید وخمیرها رو به اندازه بشقاب باز کنید وبین هر خمیر نشاسته بپاشید وخمیر بعدی رو هم همون اندازه باز کنید وروی قبلی بزارید وحسابی نشاسته بپاشید البته زیاد نه ،بعد همه خمیرها رو روی هم بزارید وبه کمک وردنه تبدیل کنید به یک خمیر بزرگ ونازک وبعد خمیر رو از یک طرف رول کنید وبا چاقوی تیز به اندازه 1سانتیمتر بر ش بدید وکف دستتون بزارید وکمی فشار بدید که سطحش باز بشه وبعد گردو ودارچین وسطش بزارید وخمیر رو ببندید وروی سینی فر بچینید .حالا از کره آب شده روی شیرینها بمالید چون کره باعث لایه لایه شدن شیرینی هاتون میشه در اواسط پخت هم یکبار دیگه همین کار رو بکنید.شیرینی ها رو داخل فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.برای درست کردن شربت شکر وآب رو بزارید روی حرارت تا قوام بیاد بعد در آخر گلاب وزعفرون وآبلیمو ترش رو اضافه کنید وبزارید تا سرد بشه وقتی شیرینی ها پخت شربت باید سرد باشه وشیرینی ها داغ وروی شیرینی بریزید ودر ظرف سرو بچینید.