خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_جادویی (کیک خود به خود سه لایه شونده)

    این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین

    📝مواد لازم:

    🍳4 عدد تخم مرغ هم دما با محیط،زرده و سفیده جدا

    🍵1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

    🍚150 گرم (3/4 پیمانه) شکر

    🍿125 گرم کره ذوب شده

    🍚115 گرم (3/4 فنجان) آرد

    🍶500 میلی لیتر (2 پیمانه) شیر ولرم

    🍚پودر قند برای روی کیک

    ✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️✏️

    روش تهیه:

    فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید

    یه قالب 20 در 20 رو چرب کنید

    سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه

    بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین

    آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین

    یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره

    حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین

    و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین

    زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره

    بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان