خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی_پسته_ترکیه

    موادلازم:

    آرد 3 لیوان

    کره 150 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

    وانیل نوک قاشق چایخوری

    شکر 1 لیوان

    پودر فندق 2 قاشق غذاخوری

    مواد رویی:

    شکلات شیری 100 گرم

    پسته خرد شده

    طرز تهیه:

    در کاسه آرد را می ریزیم سپس بکینگ پودر وانیل و شکر و پودر فندق را ریخته هم میزنیم  در وسطش گودی ایجاد می کنیم کره نرم شده  و تخم مرغها را ریخته و آرام آرام از وسط هم می زنیم  تا خمیر شود وقتی خمیرشد و به دست نچسید از خمیر به اندازه یک گردو برداشته در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیدشکلاتها را بطریق بن ماری ذوب میکنیم وقتی شیرینی ها پخت و  خنک شد شکلات ذوب شده و  پسته خرد شده  را می ریزیم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان