خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پودينگ شکلاتى_باکسى 

    موادلازم:  

    🍿پودرژلاتين آموتيا 1 ساشه 🍪بيسکويت کاکائویی 12 عدد

    🍫شکلات تخته اى ذوب شده 50 گرم

    🍶شير 1 پيمانه (250 میلی لیتر) 🍻آب دوسوم پيمانه (165 میلی لیتر)

    🍚شکر 7 الى 8 قاشق سوپخورى 🍚آردسفيد2 قاشق سوپخورى 🍚نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخورى 🍫پودرکاکائو 3 قاشق سوپخورى

    🍺آب 3 قاشق سوپخورى 

    🍪طرز تهیه #باکس:

     ابتدا دوطرف لبه بيسکويت رابه شکلات ذوب شده  آغشته کرده وبه شکل يک باکس مثلثی درآوريد يعنى ازلبه ها بيسکوئيت هارا بهم بچسبانيد.

    اگرشکلات سفت بود حدود1 قاشق چايخورى روغن مايع به آن بزنيد.

    شکلات دراينجاحکم چسب را دارد.

    🍨طرز تهیه #پودینگ:

    درظرف ديگرى شير، آب، شکر، آردسفيد ، نشاسته ذرت و پودرکاکائورا باهم مخلوط کرده وروى حرارت گذاشته مدام هم بزنيدتامواد مانند فرنى غليظ شود.پودرژلاتين آموتيا  را روى سه قاشق سوپخورى آب ریخته وبه روش بن مارى حل کنيدسپس به پودينگ افزوده هم بزنيد تا يکدست شود.چند دقیقه  دريخچال قراردهيد تا خنک شده و کمى خودش رابگيرد آنگاه به  کمک ماسوره يا قاشق چايخورى،باکس بيسکوئيت رابا پودينگ پرکرده ودريخچال گذاشته تاکاملاخودش رابگيرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان