پودينگ شکلاتى_باکسى
موادلازم:
🍿پودرژلاتين آموتيا 1 ساشه 🍪بيسکويت کاکائویی 12 عدد
🍫شکلات تخته اى ذوب شده 50 گرم
🍶شير 1 پيمانه (250 میلی لیتر) 🍻آب دوسوم پيمانه (165 میلی لیتر)
🍚شکر 7 الى 8 قاشق سوپخورى 🍚آردسفيد2 قاشق سوپخورى 🍚نشاسته ذرت 3 قاشق سوپخورى 🍫پودرکاکائو 3 قاشق سوپخورى
🍺آب 3 قاشق سوپخورى
🍪طرز تهیه #باکس:
ابتدا دوطرف لبه بيسکويت رابه شکلات ذوب شده آغشته کرده وبه شکل يک باکس مثلثی درآوريد يعنى ازلبه ها بيسکوئيت هارا بهم بچسبانيد.
اگرشکلات سفت بود حدود1 قاشق چايخورى روغن مايع به آن بزنيد.
شکلات دراينجاحکم چسب را دارد.
🍨طرز تهیه #پودینگ:
درظرف ديگرى شير، آب، شکر، آردسفيد ، نشاسته ذرت و پودرکاکائورا باهم مخلوط کرده وروى حرارت گذاشته مدام هم بزنيدتامواد مانند فرنى غليظ شود.پودرژلاتين آموتيا را روى سه قاشق سوپخورى آب ریخته وبه روش بن مارى حل کنيدسپس به پودينگ افزوده هم بزنيد تا يکدست شود.چند دقیقه دريخچال قراردهيد تا خنک شده و کمى خودش رابگيرد آنگاه به کمک ماسوره يا قاشق چايخورى،باکس بيسکوئيت رابا پودينگ پرکرده ودريخچال گذاشته تاکاملاخودش رابگيرد.