كيك هويج
مواد لازم:
آرد 1لیوان
شکر 1/2لیوان
تخم مرغ 3عدد
هویچ رنده شده 1 لیوان
روغن مایع 1/2لیوان
گردو (نگینی خرد شده) 1/2لیوان
بکینگ پودر ٢ق چ
وانیل مقداری
دارچین 1 ق چ
طرز تهیه:
آرد, بکینک پودر,دارچین را الک کرده, زرده وسفیده را جدا کرده زرده رابا شکر هم زده تا کاملا سفت شود روغن, هویج وگردو را به زرده اضافه کرده, سفیده تخم مرغ را همزده تا سفت و پوک شود دراین مرحله نصف ارد و نصف سفیده به مواد زرده اضافه کنید به صورت دوراني اهسته مخلوط كنيد بعد دوباره ارد ريخته هم ميزنيم و در اخر سفيده باقي مانده رو اضافه كنيد مواد را در قالبی که چرب کرده وکاغذ انداخته ایم ریخته ودر طبقه وسط فرگرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار داده به مدت ٤٥ دقيقه قرار ميدهيم
روش رو هم پودر قند و دارچين الك كنيد