خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۵   ۱۳۹۵/۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کیک_فنجونی_گلاب_و_دارچین

    اینم یه کیک فنجونی دیگه که خیلی معطر و خوش طعمه

    مواد لازم برای 3 تا کیک 

    آرد:4 قاشق آرد سرصاف

    شکر:3 یا 4 قاشق صرصاف

    روغن:3 قاشق غ خ

    گلاب:2 قاشق مربا خ 

    رنگ خوراکی قرمز:مقداری یا 1/4 لیوان آب لبو 

    دارچین:1/3 قاشق چ خ

    شکلات چیپسی یا شکلات تکه ای

    تخم مرغ :1 عدد

    وانیل:1/4 قاشق چ خ

    بیکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری سرصاف

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب بزنید بعد روغن و گلاب و دارچین رو اضافه کنید

    بعد رنگ یا آب لبو رو اضافه کنید

    ارد و بیکینگ پودر رو الک و به مایه فوق اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید

    از مایه 1 قاشق تو لیوان بریزید و روش یه تیکه شکلات بذارید و باز 1 قاشق دیگه از مایه روی شکلات بریزید

    طوری که 1/3 لیوان رو این مایه کیک بگیره

    همه لیوان ها رو تو قابلمه بچینید و توی قابلمه آب بریزید تا وقتی که نصف لیوانا رو آب بپوشونه

    و قابلمه رو بدون درب بذارید گاز با حرارت زیاد تا وقتی آب به جوش بیاد بعد در قابلمه رو با دمکنی ببندید و حرارت رو

     کم کنید و 15 دقیقه زمان بدید تا بپزن و حرارت رو خاموش کنید اما تا 10 دقیقه در قابلمه رو باز نکنید

    نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان