خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
688K
انواع کیک و شیرینی
جدیدترین مطالب این تاپیک (کلیک کنید)
۱۶:۳۳ ۱۳۹۵/۱/۲۵
mona mona
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
48382
|
46689 پست
#نان
موزی ساده
آرد 1 و نیم فنجان - 210 گرم
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
دارچین 3/4 قاشق چایخوری (آسیاب شده)
موز 3 عدد متوسط (لک دار یا سیاه شده)
کره نصف فنجان - 113 گرم (بدون نمک، آب شده و خنک شده)
شکر قهوه ای 3/4 فنجان - 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد بزرگ (کمی زده شده)
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
گردو نصف فنجان - 50 گرم (بو داده، خرد شده، اختیاری)
نکته ای درباره ی اندازه ی قالب: ما از یک قالب 21 در 11 سانتی متری استفاده کردیم. اگر شما قالب 22 در 12 سانتی متری دارید 5 تا 10 دقیقه زودتر نان را چک کنید که پخته باشد.
طرز تهیه:
1. توری فر را در طبقه ی وسطی قرار دهید و فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک قالب نان 21 در 11 سانتی متری را کره بمالید و آرد بپاشید. قالب را روی یک سینی فر دو جداره یا دو سینی فر معمولی که روی هم قرار داده شده اند بگذارید.
2. خمیر را درست کنید: آرد، جوش شیرین،نمک و دارچین را با یکدیگر هم بزنید و کنار بگذارید.
3. موز ها را کف یک کاسه ی متوسط به شکل خمیر در آورید و له کنید.
کره ی آب شده، شکر قهوه ای، تخم مرغ ها و وانیل را با موزها مخلوط کنید تا ترکیب شوند.
4. از یک کاردک پلاستیکی بزرگتر استفاده کنید. دیواره ها و کف ظرف را بتراشید سپس مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید و آرام هم بزنید تا حل شوند و خمیر یکدست شود. مغز ها را اضافه کنید و هم بزنید.
5. نان موزی را در فر بپزید:
خمیر را داخل قالب بریزید و روی آن را صاف کنید. 55 تا 75 دقیقه تا زمانی که چاقویی که وسط نان فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.
6. بعد از اینکه 30 دقیقه در فر ماند رنگ آن را چک کنید. اگر به نظر می رسد دارد خیلی زود قهوه ای می شود روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
7. وقتی نان پخت، آن را با قالب روی یک توری خنک کننده قرار دهید و بگذارید 5 دقیقه بماند. نان را از قالب در بیاورید و روی توری قرار دهید و کامل خنک کنید.
8. برای نگهداری:
نان را محکم در پوشش پلاستیکی بپیچید و یک شب در دمای اتاق یا 5 روز در یخچال نگه دارید
لینک مستقیم
گزارش تخلف
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات