خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۸   ۱۳۹۵/۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كيك شيفون

    مواد لازم :

    آرد               ٢٢٥ گرم 

    شكر              ١٧٠گرم

    زرده تخم مرغ        ٢ عدد

    سفيده تخم مرغ        ٥ عدد

    وانيل          ١/٨ ق چ 

    بيكينگ پودر           ١ و ١/٢ ق چ 

    نمك            يك پنسه 

    مايعات           ١٢٠ ميلى ليتر

    بسته به ذائقه ميتوانيد از آب پرتقال ، آب كمپوت آناناس و يا شير استفاده كنيد

    كرم تارتار          ١/٢ ق چ 

    روغن مايع          ٦٠ ميلى ليتر 

    رنده پوست پرتقال يا ليمو ترش       ١ ق م 

    طرز تهيه :

    ابتدا فر را روى ١٨٠ درجه تنظيم كنيد ، كف قالب را كاغذ روغنى انداخته و روى كاغذ را چرب كنيد .

    شكر را در إسياب كمى نرم كنيد ولى پودر نكنيد

    آرد ، بيكينگ پودر و نمك را الك كنيد .

    زرده هاى تخم مرغ را با ١٠٠ گرم از شكر ، وانيل و دو قاشق سوپخورى از مايعات با همزن برقى بزنيد تا كاملا روشن شود .

    مفتولهاى همزن را خوب بشوييد و خشك كنيد و سفيده ها را بزنيد تا پف كند كرم تارتار را به سفيده بيافزاييد و همچنان به هم زدن ادامه دهيد مابقى شكر را نيز اضافه كرده و تا فرم گرفتن كامل سفيده به همزدن ادامه دهيد.

    مابقى مايعات و رنده پوست پرتقال را به تناوب و كم كم به همراه مخلوط آرد به زرده ها اضافه كنيد و با ليسك به صورت دورانى مخلوط كنيد سپس روغن مايع را نيز به مايه اضافه كنيد و در نهايت سفيده زده شده را به آرامى با مايه به صورت دورانى مخلوط كنيد ( اصطلاحا فولد كنيد )

    مايه را در قالب ٢٥ سانتى ميان تهى بريزيد و به مدت حدود يك ساعت در فرم گرم شده بپزيد ( بعد از ٤٥ دقيقه حتما كيك را چك كنيد)

    قالب را پس از خارج كردن از فر به طور وارونه روى تورى سيمى قرار دهيد و اجازه دهيد به طور كامل سرد شود سپس از قالب خارج كرده و برش زده و خامه كشى كنيد .

    ميتوانيد كيك را بدون خامه كشى و تزئين هم سرو كنيد .

    نوش جان 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان