خانه
2.81K

مالک پاساژ علاءالدین را ببینید

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|7775 |5225 پست
    مالک پاساژ علاءالدین را ببینید


    حاج‌رضا علاءالدین، مالک و سازنده پاساژ علاءالدین در خیابان جمهوری تهران است که نامش پس از آنکه جمعه گذشته شهرداری دو طبقه از این پاساژ را تخریب کرد بر سر زبان ها افتاد.





    حاج رضا علاءالدین، صاحب پاساژ علاءالدین روز گذشته همراه با وکیلش به ابهامات درباره این پاساژ پاسخ داد. وی ادعا می کنند برای ساخت این طبقه مجوزهای قانونی از سوی شهرداری داشته اند و براساس اسناد موجود شهردار منطقه، معاون شهرسازی و معماری، معاون مالی اداری، مشاور شهردار و مدیر حقوقی و قراردادهای شهرداری منطقه 11 طبق نامه ای که در تاریخ 91.12.22 به امضا رسیده است اجازه توسعه تجاری در طبقه هفتم مطابق با تیپ طبقات زیرین را داده اند.




    <a href='http://www.seemorgh.com/uploads/1393/10/malek1.jpg' rel=http://www.seemorgh.com/uploads/1393/10/malek1.jpg" />



    <a href='http://www.seemorgh.com/uploads/1393/10/malek2.jpg' rel=http://www.seemorgh.com/uploads/1393/10/malek2.jpg" />




    منبع: fararu.com


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان