خانه
8.3K

نکات کلیدی برای پخت کیک

  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

     قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
     قالب بیش از حد چرب شده است.
     مواد بیش از حد مخلوط شده است.
     مقدار مایعات زیاد بوده است.
     کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ)

    خوابیدن پف کیک :

     هوادهی مواد به درستی انجا نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.
     پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)
     میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.
     قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.
     کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.
     در فر قبل از پخت باز شده است.
     دمای فر کم بوده است.
     مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)
     بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

    کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:

     فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است.( فر باید حداقل از 20 دقیقه قبل گرم شود)
     شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
     مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.
     میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
     میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
     از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.
     مواد به درستی در قالب پخش نشده است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان