۰۸:۰۰ ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
کیک کاملا سفت است:
دمای فر خیلی بالاست.
زمان طبخ طولانی بوده است.( پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)
رنگ کیک تیره وخاکستری است:
از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.
کیک چسبنده و خیس است
سفیده های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.
کیک به قالب چسبیده است:
قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است. .
کیک به اندازه کافی نپخته است.
بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:
مقدارچربی کیک کم است.
مقدار شکر کیک کم است.
مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده)
خمیر کیک شل بوده است .(یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی)