خانه
8.31K

نکات کلیدی برای پخت کیک

  • ۰۸:۰۰   ۱۳۹۳/۱۱/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    کیک از لبه های قالب بالا زده است

     مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
     اندازه قالب نسبت به مواد اولیه کوچک بوده است.

    کیک منسجم نبوده و خرد می شود

     میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
     کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.

    پوسته کیک تیره است :

     فر بیش از حد داغ بوده است.
     دیواره های قالب تیره رنگ است. (به دلیل جذب بیشتر حرارت)

    در بافت کیک لایه های چسبنده ای وجود دارد:

     میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.
     مواد به درستی مخلوط نشده است.

    سطح کیک سوخته است:

     دمای فر بالا بوده است.
     مقدار مایعات مصرفی نامتناسب بوده است
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان