خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۰۱:۰۰   ۱۳۹۴/۲/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🌳ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ
    ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺩﯾﺎﺑﺖ ﻧﻮﻉ 2 ﻣﺒﺘﻼ ﻫﺴﺘﯿﺪ،ﺣﺘﻤﺎً ﻣﺘﻌﺠﺐ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﺍﮔﺮ
    ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . ﺍﮐﺜﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ
    ﻫﻤﯿﻦ ﻋﻠﺖ ﻣﺮﺩﻡ ﺗﺼﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﮐﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ
    ﻣﻀﺮ ﺍﺳﺖ . ﻣﺎﻧﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻏﺬﺍﻫﺎ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﻭﺵ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﻘﺪﺍﺭ
    ﻣﺘﻮﺳﻄﯽ ﺍﺯ ﻣﯿﻮﻩ ﺍﺳﺖ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺩﯾﮕﺮ
    ﻓﻮﺍﯾﺪ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ ﺩﺍﺭﻧﺪ .
    ﻧﮑﺘﻪ ﯼ ﻣﻬﻢ ﺩﯾﮕﺮ ﺍﯾﻨﺴﺖ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﯿﻮﻩ
    ﺍﺯ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﺭ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﮐﺖ ﻫﺎ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﺯﯾﺮﺍ ﺍﯾﻦ ﺁﺏ
    ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺷﮑﺮ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﻧﺪﻩ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻪ
    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺷﻤﺎ ﻣﻀﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ . ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﻣﯿﻮﻩ ﻃﺒﯿﻌﯽ
    ﺑﻨﻮﺷﯿﺪ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﻀﺮ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻣﺎ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ
    ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺳﺖ ﺁﻧﺮﺍ ﺑﺎ ﺁﺏ ﺭﻗﯿﻖ ﮐﻨﯿﺪ .
    ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻓﯿﺒﺮ ﺯﯾﺎﺩﺗﺮﯼ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻣﻔﯿﺪﺗﺮﻧﺪ ﺍﯾﻦ
    ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﺍﯾﻨﺪﮐﺲ ﯾﺎ ﻧﻤﺎﯾﻪ ﯼ ﮔﻼﯾﺴﻤﯽ (GI) ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺗﺮﯼ
    ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﺎﮔﻬﺎﻧﯽ ﻭ ﺯﯾﺎﺩ ﻗﻨﺪ ﺧﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ
    ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺩﯾﮕﺮ ﻣﯿﻮﻩ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ . ﺍﮔﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﯾﺎ ﺩﺍﻧﻪ ﯼ ﻣﯿﻮﻩ ﻗﺎﺑﻞ ﺧﻮﺭﺩﻥ
    ﺑﺎﺷﺪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﻓﯿﺒﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﻮﺩ .ﺍﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩ
    ﻫﺎ ﺷﺎﻣﻞ: ﺳﯿﺐ، ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺁﻟﻮﭼﻪ ﻭ ﺁﻟﻮ، ﻗﺮﻩ ﻗﺎﻁ، ﺯﺭﺩ ﺁﻟﻮ، ﮔﻼﺑﯽ، ﺗﻮﺕ
    ﻓﺮﻧﮕﯽ، ﮐﯿﻮﯼ ، ﺁﻭﻭﮐﺎﺩﻭ ﻭﺍﻧﺎﺭ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ .
    ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻓﺮﻭﮐﺘﻮﺯ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮔﻠﻮﮐﺰ ﻫﺴﺘﻨﺪ
    ﯾﻌﻨﯽ ﮐﺴﺮ ﻓﺮﻭﮐﺘﻮﺯ ﺑﻪ ﮔﻠﻮﮐﺰ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎﻻ ﺍﺳﺖ، ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﻣﻔﯿﺪﻧﺪ .
    ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﻓﺮﻭﮐﺘﻮﺯ ﺩﺭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﻧﯿﺴﺖ .
    GIﺍﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺗﻘﺮﯾﺒﺎً 19 ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ GI ﺷﮑﺮ ‏( ﺳﻮﮐﺮﻭﺯ ‏)
    ﺣﺪﻭﺩ 60 ﻭ GI ﮔﻠﻮﮐﺰ 100 ﺍﺳﺖ .
    ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﻋﺒﺎﺭﺗﻨﺪ ﺍﺯ: ﺍﻧﻮﺍﻉ ﮔﯿﻼﺱ ﻭ ﺁﻟﺒﺎﻟﻮ، ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺳﯿﺐ،
    ﮔﻼﺑﯽ،ﺍﻧﺒﻪ ، ﮔﻼﺑﯽ ﻫﻨﺪﯼ
    ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﻓﺮﻭﮐﺘﻮﺯ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻼﻣﺖ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻀﺮ ﻧﯿﺴﺖ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﺯ
    ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯿﻬﺎﯼ ﺣﺎﻭﯼ ﻓﺮﻭﮐﺘﻮﺯ ﺑﺎﻻ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺷﺮﺑﺖ ﺫﺭﺕ (HFCS) ﮐﻪ
    ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩ ﻓﺮﻭﮐﺘﻮﺯ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﭘﺮﻫﯿﺰ ﮐﺮﺩ . ﺳﻮﺩﺍﻫﺎ
    ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ HFCSﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ
    ﺗﺼﻔﯿﻪ ﺷﺪﻩ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ . HFCSﺑﺮﺧﯽ ﺍﻭﻗﺎﺕ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ
    ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺟﯿﻮﻩ ﻧﯿﺰ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﻪ ﺳﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻄﺮﻧﺎﮐﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺳﺒﺐ
    ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺗﺨﺮﯾﺐ ﺭﺍﺩﯾﮑﺎﻟﻬﺎﯼ ﺁﺯﺍﺩ ﺩﺭ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ .
    ﺳﯿﺐ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﭘﮑﺘﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ ﺩﺭ ﮐﻨﺘﺮﻝ
    ﮔﻼﯾﺴﻤﯿﮏ ﮐﻤﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﺒﺐ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺍﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺗﺎ ﻣﯿﺰﺍﻥ
    50 ﺩﺭﺻﺪ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﮔﺮﯾﭗ ﻓﺮﻭﺕ ﻣﯿﻮﻩ ﯼ ﺳﺎﻟﻢ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ
    ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﺍﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻏﺬﺍ ﮐﻤﮏ ﻣﯿﮑﻨﺪ . ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺍﯾﻦ
    ﻣﯿﻮﻩ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﮐﺎﻫﺶ ﻭﺯﻥ ﮐﻤﮏ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺳﺒﺐ ﮐﺎﻫﺶ ﻣﻘﺎﻭﻣﺖ ﺑﺪﻥ ﺑﻪ
    ﺍﻧﺴﻮﻟﯿﻦ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ . ﻧﻤﺎﯾﻪ ﯼ ﮔﻼﯾﺴﻤﯽ ﮔﺮﯾﭗ ﻓﺮﻭﺕ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ
    ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ ﺩﺭﺟﻪ ﺑﻨﺪﯼ GIﻋﺪﺩ 25 ﺍﺳﺖ .
    ﺑﺮﺧﯽ ﺍﺯ ﻣﯿﻮﻩ ﺟﺎﺕ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺳﻮﮐﺮﻭﺯ ﻭ ﮔﻠﻮﮐﺰ ﺑﻮﺩﻩ
    ﻭ ﺩﺍﺭﺍﯼ GIﺑﺴﯿﺎﺭ ﺑﺎﻻﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺑﻨﺎﺑﺮﺍﯾﻦ ﺷﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺗﻨﻬﺎ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺑﺴﯿﺎﺭ
    ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﻣﺼﺮﻑ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﯾﻦ ﻣﯿﻮ ﻩ ﻫﺎ ﺷﺎﻣﻞ : ﺧﺮﻣﺎ،
    ﻣﻮﺯ، ﺍﻧﮕﻮﺭ، ﻃﺎﻟﺒﯽ، ﭘﺮﺗﻘﺎﻝ ﻭ ﺁﻧﺎﻧﺎﺱ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ .
    ﺧﺮﻣﺎ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ ﺍﺳﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﻧﺼﻒ ﻓﻨﺠﺎﻥ
    ﺧﺮﻣﺎ ﺣﺪﻭﺩ 55 ﮔﺮﻡ ﺷﮑﺮ ﺩﺍﺭﺩ ﺑﺎ ﻣﯿﺰﺍﻥ GI53 .
    ﺍﺯ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺷﺪﻩ ﮐﻪ ﭼﻪ ﺩﺭﺁﺏ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺷﺪﻩ
    ﺑﺎﺷﻨﺪ ﭼﻪ ﺩﺭ ﺷﺮﺑﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺮﻫﯿﺰ ﮐﺮﺩ ﺯﯾﺮﺍ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺷﮑﺮ
    ﻫﺴﺘﻨﺪ . ﺍﮔﺮ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺧﻮﺩ ﻣﯿﻮﻩ ﺑﺪﻭﻥ ﺷﮑﺮ ﮐﻨﺴﺮﻭ ﺷﺪﻩ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﻣﻮﺍﺭﺩ
    ﺳﺎﻟﻢ ﺗﺮﯼ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ .
    ﺍﻧﺠﻤﻦ ﺩﯾﺎﺑﺖ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺑﺨﺸﯽ ﺍﺯ ﺭﮊﯾﻢ ﺭﻭﺯﺍﻧﻪ
    ﺍﺷﺎﻥ،ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺗﻮﺕ ﻭ ﻣﺮﮐﺒﺎﺕ ﺭﺍ ﺗﻮﺻﯿﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ . ﺗﻮﺕ ﻫﺎ ﺣﺎﻭﯼ
    ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺁﻧﺘﯽ ﺍﮐﺴﯿﺪﺍﻥ ، ﺍﻧﻮﺍﻉ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻭ ﻓﯿﺒﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﻣﺮﮐﺒﺎﺕ
    ﻧﯿﺰ ﺣﺎﻭﯼ ﻣﻘﺎﺩﯾﺮ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ Cﻭ ﻓﯿﺒﺮ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ ، ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺎﻝ ﺷﻤﺎ
    ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﯾﮏ ﻓﺮﺩ ﺩﯾﺎﺑﺘﯽ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻧﻮﻉ ﻣﯿﻮﻩ ﻭ ﻫﻢ ﺳﺎﯾﺰ
    ﺳﺮﻭﯾﻨﮕﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺩﻗﺖ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ .ﻓﺮﺩ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ ﺩﯾﺎﺑﺖ ﻧﻮﻉ 2
    ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺑﺎ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺖ ﺧﻮﺩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩﺩ . ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻧﻮﻉ ﺻﺤﯿﺢ
    ﻭ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺻﺤﯿﺢ ﻣﯿﻮﻩ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﺩﺭﮐﻨﺘﺮﻝ ﻗﻨﺪﺧﻮﻥ ﺷﻤﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻮﺛﺮ ﺑﺎﺷﺪ .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان