خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۰۱:۰۳   ۱۳۹۴/۲/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    چرا نخودفرنگي بخوريم؟
    اگر شما هم جزو كساني هستيد كه هنگام غذا خوردن، نخودفرنگي‌هاي آن را جدا مي‌كنيد، بايد بدانيد كه سخت در اشتباهيد! نه‌تنها نبايد آنها را جدا كنيد بلكه بايد نخودفرنگي بشقاب ديگران را هم به نفع خودتان جمع‌آوري كنيد. نخودفرنگي‌ها حاوي پروتئين فراوان و چربي و كالري كم هستند. اين تيله‌هاي سبز و خوشرنگ، سرشار از فيبر هستند و اگر تمايل داريد وزن‌تان را به تعادل برسانيد، حتما از آنها در رژيم غذايي‌تان استفاده كنيد. نخودفرنگي‌ها مانع يبوست ‌شده و منبع خوب پكتين محسوب مي‌شوند كه كلسترول خون را كاهش مي‌دهند. نصف ليوان نخودفرنگي حاوي نصف ويتامين K مورد نياز روزانه ماست. اين ماده‌ براي پيشگيري از تخريب بافت‌هاي استخواني، تصلب شرايين، بيماري‌هاي قلبي و حتي سرطان، لازم و ضروري است. جالب است كه اين ماده منبع فوق‌العاده ويتامين C هم هست. نخودفرنگي غذاي مورد علاقه چشم‌پزشك‌هاست چون از بيماري آب مرواريد و بيماري‌هاي چشمي ديگر پيشگيري مي‌كند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان