خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۴/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    8 میوه که باید با پوست خورد
    اکثر ما هنگام خوردن پرتقال،

    پوست

    آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم در حالی که نمی‌دانیم

    پوست

    پرتقال نزدیک به دو برابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد. در بسیاری از میوه‌ها و صیفی‌ها پوست، مغذی‌ترین و پرخاصیت‌ترین بخش آنها محسوب می‌شود.
    حتما می‌پرسید چه میوه‌ها و صیفی‌هایی را باید با

    پوست

    بخوریم؟ آیا
    پوست
    موز را هم می‌توان خورد؟
    پوست
    هندوانه چطور؟ جواب این سوال‌ها مثبت است چون
    پوست
    این خوردنی‌های سالم را نیز می‌توان خورد.
    در این مقاله 12 نوع میوه و صیفی‌ که می‌توانید آنها را با
    پوست
    بخورید و از خواص بی‌شمار
    پوست
    آن‌ها بهره‌مند شوید معرفی شده است:



    سیب


    پوست
    سیب به اندازه‌ نیمی از کل این میوه فیبر دارد. یک سیب متوسط محتوی 9 میلی‌گرم «ویتامین ث»، 100 واحد بین‌المللی «ویتامین آ» و 200 گرم پتاسیم است که با کندن
    پوست
    آن، حدود یک سوم این مواد مغذی را دور می‌ریزید. همچنین
    پوست
    سیب چهار برابر بیش از گوشت آن «ویتامین کا» دارد که این میزان حدود 5 درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین است.
    پوست
    سیب فواید بیشتری نسبت به ویتامین‌های داخل این میوه دارد.
    نوعی آنتی‌اکسیدان به نام «کورسِتین» که اغلب در
    پوست
    سیب یافت می‌شود به عملکرد ریه کمک کرده و مشکلات تنفسی را به حداقل می‌رساند. این آنتی‌اکسیدان ریه را در برابر التهاب محافظت می‌کند همچنین گفته می‌شود کورستین ضمن مقابله با آسیب بافت‌های مغز از حافظه نیز مراقبت می‌کنند.



    موز


    پوست
    موز بیش از گوشت آن فیبر و پتاسیم دارد.
    پوست
    موز همچنین محتوی لوتئین است که یک آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود. این آنتی‌اکسیدان در حفظ سلامت چشم نقش مهمی ایفا می‌کند. همچنین اسید آمینه تریپتوفان بیش از آنکه در خود میوه موز باشد در
    پوست
    آن وجود دارد. تریپتوفان با افزایش سطح هورمون «سروتونین» در بدن باعث کاهش افسردگی می‌شود. سروتونین یک ناقل عصبی در مغز است که بر خلق و خو تأثیر می‌گذارد.
    از آنجا که
    پوست
    موز تلخ مزه و سفت است بسیاری از افراد آن را میل نمی‌کنند اما
    پوست
    موزهای رسیده (موزهای قهوه‌ای رنگ)، نازک‌تر و شیرین‌تر بوده و راحت‌تر جویده می‌شود. همچنین می‌توان
    پوست
    موز را چند دقیقه جوشانده تا نرم‌تر شود یا آن را در ماهی‌تابه سرخ کرد.



    سیب‌زمینی


    پوست
    سیب‌زمینی محتوی مواد مغذی بیشتری است.
    پوست
    سیب‌زمینی بسیار بیش از گوشت آن آهن، کلسیم، پتاسیم، منیزیم، ویتامین ب 6 و ویتامین ث دارد. به عنوان مثال 100 گرم
    پوست
    سیب‌زمینی نسبت به همین وزن سیب‌زمینی هفت برابر کلسیم بیشتر و 17 برابر آهن بیشتر دارد. با دور انداختن
    پوست
    سیب‌زمینی 90 درصد از آهن و نیمی از فیبر موجود در آن را دور می‌اندازید.
    همچنین
    پوست
    سیب‌زمینی شیرین را فراموش نکنید، چرا که سرشار از بتاکاروتن است. این ماده در هنگام هضم شدن تبدیل به «ویتامین آ» می‌شود. این ویتامین برای سلامت سلول‌ها و تنظیم سیستم ایمنی مفید بوده و برای حفظ عملکرد اعضای بدن حیاتی است.



    انبه

    تحقیقات نشان می‌دهد
    پوست
    انبه محتوی ترکیباتی مشابه «رزوراترول» است که به سوزاندن و جلوگیری از تشکیل چربی‌های اشباع‌شده کمک می‌کنند. در این مطالعه گوشت میوه‌ انبه نیز مورد آزمایش قرار‌گرفت اما نتایج حاصل از آن به اندازه
    پوست
    این میوه نبود. محققان می‌گویند افرادی که می‌خواهند از خواص انبه بهره‌مند شوند باید این میوه را با
    پوست
    بخورند.

    پوست
    انبه همچنین نسبت به گوشت آن محتوی میزان بیشتری کاروتنوئید، پلی‌فنول‌ها، امگا 3، امگا 6 و سایر اسیدهای چرب اشباع نشده است. مطالعه دیگری نشان می‌دهد ترکیباتی که میزان تجمع آن‌ها در
    پوست
    انبه بیشتر است با سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی مبارزه می‌کنند.
    پوست
    انبه همچنین محتوی کورستین است.



    آناناس

    آناناس محتوی «بروملین» است. این ترکیب یک آنزیم کاهنده‌ التهاب به‌ ویژه در بینی و سینوس‌هاست. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد میزان بروملین موجود در هسته و
    پوست
    آناناس بیش از گوشت آن است. از آنجا که هضم هسته و
    پوست
    آناناس برای دستگاه گوارش انسان دشوار است، آن را داخل مخلوط‌ کن ریخته یا چند دقیقه در ماهی‌تابه تفت دهید.



    کیوی

    حتما شما هم سال‌ها
    پوست
    کیوی را بریده و کنار گذاشته‌اید و فقط گوشت آن را میل کرده‌اید اما باید بدانید پوشش کرکی کیوی نیز خوردنی است. در واقع
    پوست
    کیوی بیش از گوشت آن فلاونوئید، آنتی‌اکسیدان، ویتامین ث دارد. همچنین فیبر موجود در
    پوست
    کیوی دو برابر گوشت آن است. پس از این به بعد کیوی را مانند هلو گاز بزنید.



    هندوانه

    تمام هندوانه‌ها محتوی «سیترولین» هستند که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد. این ماده یک اسید آمینه است که برای قلب، سیستم ایمنی و سیستم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان