خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۲:۰۸   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    تمبر هندی كه از Tamaria Hindi مشتق شده و به معنای میوه هندی می باشد . تمبر هندی درختی است بلند كه منشا آن از هند و آفریقای شمالی بوده است ولی امروزه در بیشتر مناطق گرمسیر دنیا پرورش می یابد .برگهای آن متناوب و مركب شامل 10 تا 20 جفت برگچه فشرده و نزدیك بهم است . گلهای آن به رنگ زرد مایل به قرمز و به شكل خوشه در انتهای ساقه ظاهر می شود .میوه آن شبیه باقلا به شكل غلاف و نیام و با كمی خمیدگی است . این غلاف به طول 10 سانتیمتر می باشد كه در آن بین 3 تا 10 دانه قرار دارد . برای تهیه تمبر هندی ها میوه ها را شكافته و قسمت گوشتدار آنها را با هسته بیرون آورده و خشك می كنند . خشك كردن تمبر هندی طرق مختلفی دارد و در هر منطقه فرق می كند . مثلا در جزایر آنتیل قسمت گوشتدار آنرا در ظرف بزرگی كه دارای شربت غلیظی در حال جوش است وارد می كنند تا شربت در منافذ میوه نفوذ كرده و آنرا حل كند .

    تركیبات شیمیایی:
    قسمت گوشتدار میوه دارای كمی قند و پكتین و همچنین اسید سیتریك ، اسید مالیك ، تارتارات و اسید پتاسیم می باشد . در پوست درخت تمبر هندی مقدری تانن وجود دارد . سرشاخه های جوان و سبز این درخت دارای مقدار زیادی ویتامین های گروه B می باشد.
    خواص داروئی:
    تمبر هندی از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است .
    1)خوردن تمبر هندی باعث پائین آمدن تب می شود .
    2) به هضم غذا كمك می كند .
    3)تمبر هندی خنك كننده بدن است .
    4)برای رفع تشنگی مفید است .
    5)دل بهم خوردگی و تهوع را برطرف می كند .
    6)پوست تمبر هندی قابض و رفع كننده اسهال است .
    7)بهترین طریقه استفاده از تمبر هندی این است كه این ماده را درآب خیس كنید و سپس آنرا صاف كرده و با نبات بخورید .
    8)دم كرده تمبر هندی نیز اثر ملین دارد . برای تهیه دم كرده یك قاشق غذا خوری تمبر هندی را با نیم لیتر آب جوش مخلوط كرده و به مدت یك ساعت بگذارید بماند سپس این دم كرده را در طول روز مصرف كنید .
    9)تمبر هندی را بپزید و ضماد از آن درست كنید . این ضماد را روی ورم و قسمتهای دردناك بدن بگذارید.
    مضرات :
    تمبر هندی برای ریه و طحال خوب نیست و در اشخاصی كه ریه و طحال ضعیف دارند ممكن است تولید اشكال كند . اینگونه اشخاص بهتر است كه تمبر هندی را با كتیرا و یا خشخاش بخورند.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان