۱۲:۱۰ ۱۳۹۴/۵/۳۱
نارگيل
عمل هضم را آسان می كند.
انرژی زاست.
ذخیره انسولین را بهبود می بخشد و گلوكز خون را مورد مصرف قرار میدهد.
فشار پانكراس و آنزیم ها را كاهش می دهد.
به راحتی جذب می شود و افرادی كه مشكل هضم چربی یا مشكل كیسه صفرا دارند، میتوانند نارگیل مصرف كنند.
جذب كلسیم و منیزیم را برای رشد استخوان و دندان و محكم كردن آنها افزایش می دهد.
به جذب مواد معدنی و ویتامین های محلول در چربی كمك می كند.
از سایر چربیها كم كالری تر است.
فعالیت تیروئید را تنظیم می كند.
به سیستم ایمنی كمك می كند و بدن را در برابر باكتری های بیماری زا، ویروس ها، مخمرها، قارچها و انگلها ایمن می كند.
برای سلامت قلب مفید است، كلسترول خون را افزایش نمی دهد و سبب چسبندگی پلاكتها نمیشود.
روغن نارگیل رادیكال آزاد تولید نمی كند و در دمای پخت ثابت می ماند.
از بدن در برابر آسیب رادیكالهای آزاد محافظت می كند.
پوست را نرم و لطیف می كند.
نیاز به اسیدهای چرب ضروری را كم می كند.
برخلاف چربیهای اشباع نشده، مدت مصرف طولانی دارد.