خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    نارگيل


    عمل هضم را آسان می كند.
    انرژی زاست.
    ذخیره انسولین را بهبود می بخشد و گلوكز خون را مورد مصرف قرار میدهد.
    فشار پانكراس و آنزیم ها را كاهش می دهد.
    به راحتی جذب می شود و افرادی كه مشكل هضم چربی یا مشكل كیسه صفرا دارند، میتوانند نارگیل مصرف كنند.
    جذب كلسیم و منیزیم را برای رشد استخوان و دندان و محكم كردن آنها افزایش می دهد.
    به جذب مواد معدنی و ویتامین های محلول در چربی كمك می كند.
    از سایر چربیها كم كالری تر است.
    فعالیت تیروئید را تنظیم می كند.
    به سیستم ایمنی كمك می كند و بدن را در برابر باكتری های بیماری زا، ویروس ها، مخمرها، قارچها و انگلها ایمن می كند.
    برای سلامت قلب مفید است، كلسترول خون را افزایش نمی دهد و سبب چسبندگی پلاكتها نمیشود.
    روغن نارگیل رادیكال آزاد تولید نمی كند و در دمای پخت ثابت می ماند.
    از بدن در برابر آسیب رادیكالهای آزاد محافظت می كند.
    پوست را نرم و لطیف می كند.
    نیاز به اسیدهای چرب ضروری را كم می كند.
    برخلاف چربیهای اشباع نشده، مدت مصرف طولانی دارد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان