خانه
1.55M

درمان بدون دارو

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۵/۳۱
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    چغندر را از قدیم می شناختند و حتی در حدود چهار قرن قبل از میلاد باخواص درمانی آن آَشنا بوده و از آن استفاده می كرده اند. چغندر بطور بومی در ناحیه مدیترانه و شرق اروپا وجود داشته است و در حال حاضر در بیشتر نقاط دنیا كشت می شود . چغند دو نوع می باشد یك نوع آن چغندر معمولی است برنگ بنفش تیره و یا قرمز است و نوع دیگر آن چغندر قند است برنگ زرد روشن می باشد كه بمقدربسیار زیاد در نقاط مختلف دنیا برای استفاده از شكر آن شكت می شود . چغندر خوب آن است كه زیاد در خاك نمانده باشد و یا باصطلاح جوان باشد زیرا چغندری كه زیاد رسیده باشد سفت می شود .چغند پیر معمولا گردنی باریك درد و شیارهایی روی آن بوجود می آید .

    تركیبات شیمیایی:
    چغندر بسیار مغذی است و سرشار از مواد معدنی و ویتامین ها است .
    در جدول زیر مقدر مواد آن در صد گرم چغندر آمده است .
    انرژی 33 كالری
    پروتئنی 1/2 گرم
    چربی 0/06 گرم
    هیداروكربن 7/2 گرم
    كلسیم 11/1 میلی گرم
    فسفر 20 میلی گرم
    آهن 0/8 میلی گرم
    ویتامین آ 5000 واحد
    ویتامین ب 1 0/015 میلی گرم
    ویتامین ب 2 0/025 میلی گرم
    ویتامین ب 3 0/33 میلی گرم
    ویتامین ث 17/62 میلی گرم
    خواص داروئی:
    برگ چغندر خواص درمانی بسیاری درد
    1-بعنوان ملین و رفع یبوست بكار می رود
    2-تقویت كننده كلیه است
    3-درمان كننده التهاب مجاری ادرار است
    4-بعنوان مصرف خارجی برای پانسمان زخم و درمان تاول مصرف می شود.
    چغندر مخلوط با آب هویج دفع كننده سنگ كیسه صفرا نیز هست .
    شربت چغندر بهترین نوشابه و تقویت كننده بدن و دافع سموم بدن است .
    طرز استفاده:
    برای درست كردن شربت چغندر با آب میوه گیری آب سه تا چهار چغندر خام
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان