۱۲:۱۵ ۱۳۹۴/۵/۳۱

انگورهای تجارتی از درختان مو چوبی حاصل می شوند كه البته این موها از تخم مو به وجود نمی آیند. بلكه با قلمه زدن یا پیوند زدن به ریشه های دیگر به وجود می آیند. درخت مو در حالی كه رشد می كند، باید به یك پایك یا داربست تكیه كند. تا خوشه های سنگین میوه در امان بمانند.
انگور منبع سرشاری از ویتامین های A، C و بیوفلاونوید و عناصری چون ژرمانیم و سلنیوم است. فواید انگور بیشتر در جهت كمك به دستگاه گردش خون است. گلبولهای قرمز را تغذیه و صاف می كند. كشمش و مَویز منابع مهم كالری، قند و مواد مغذی هستند.
پزشكان گفتهاند : انگور سه كار را با هم انجام میدهد: مسهل معده و پاك كننده خون و غذا برای بدن است و آب آن باعث تجدید قوا می شود و گردش خون را تنظیم میكند و برای گازهای معده مفید است و نیز كبد و كلیه را مداوا میكند و تب را میبرد و برای سوء هاضمه و نقرس و بیماریهای قلب و صفرا و باد و بواسیر سودمند است و از پیشروی سل و سرطان جلوگیری میكند.
دانشمندان دارو شناس میگویند: انگور ترشحات معده را زیاد میكند و برای طحال و گرفتگی ستون فقرات مفید است و در آن اندكی گاز ارسنیك وجود دارد كه باعث زیبایی رنگ صورت میشود و لذا برای بیماران سفلیس و سل و سرطان فایده دارد.
همچنین انگور دارای ویتامینهای ای – ب – ث میباشد.