۱۲:۰۷ ۱۳۹۴/۹/۱۶
آجیل شامل چندین مواد مغذی است که شکستن و هضم آن برای بدن سخت است.
در حدود ۱۰ – ۱۵٪ از کالری آجیل ها جذب نمی شود و شواهدی وجود دارد که خوردن آجیل می تواند سوخت و ساز بدن را کمی افزایش دهد.
خاصیت مبارزه با گرسنگی آجیل در رژیم های غذایی کاهش وزن موثر است.
بسیاری از افراد به خاطر افزایش وزن، بادام نمی خورند. در حالی که متخصصان تغذیه به این نتیجه رسیده اند، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل می خورند، نسبت به آنها که اصلا و یا به ندرت آجیل می خورند، بیشتر وزن کم می کنند.
همچنین محققان بر این عقیده اند که مصرف مغز بادام درختی برای افراد چاق مفیدتر از سایر مغزها است. زیرا بادام درختی با انرژی و پروتئینی که دارد برای مقابله با اشتهای زیاد و کنترل خوردن مفید است.
در یک مطالعه، یک رژیم غذایی کم کالری با ۳ اونس (۸۴ گرم ) بادام سبب افزایش ۶۲٪ در مقایسه با یک رژیم غذایی غنی شده با کربوهیدرات های پیچیده کاهش وزن را نشان داد.
مطالعه دیگری در ۱۰۰ زن مبتلا به اضافه وزن نشان داد که کسانی که بادام مصرف کردند در مقایسه با کسانیکه مصرف نکردند. بهبودی در سایز دور کمر و سایر نشانگرهای سلامت داشتند.