۲۳:۵۸ ۱۳۹۴/۱۰/۱۵

خواص سنجد از دیدگاه بوعلی سینا
🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰🌰
ابوعليسينا در كتاب «قانون المقاله الثانیه من الکتاب الثانی، فی ادویه المفرده» به ذكر خواص بسياری از درختان و گياهان از جمله سنجد میپردازد و از نظـر پزشكی برگ، پوست و چوب آن را مـورد مطالعه قرار داده است. در تركيب #ميوه سنجد تعدادی مواد پرارزش و با اهميت وجود دارد كه از جمله اولئين، استئارين، لينول و تا 8% روغن پيهی (كه گليسيريد اسيدهای پالميتين است) را میتوان نام برد.
@TebEslamii
در #ميوه سنجد، اسيدهای آلی و يک نوع گلوكوزيد به نام كرستين يافت میشود. وجود اسيدهای چرب، اسيدهای آلی و انواع ويتامينها از جمله ويتامين E و C, K, B1, B2, A, F و اسيـدهای چرب اشباع نشده تشخيـص داده شده است.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
توقف #خونریزی با مصرف #سنجد
در کتاب «#میوه درمانی با بهره گیری از دستورهای اسلامی» نیز آمده است: «#سنجد طبیعتی گرم و خشک دارد، باعث رویش گوشت بر استخوان میشود، مقوی و مفرح است، خونریزی را متوقف میکند و برای بیماریهای کبدی یرقان و زردی مفید است.
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
این میوه مانع از تکرر ادرار میشود و کلیهها را گرم نگه می دارد. همچنین ضد #تهوع و ضد درد است و تب و لرزهای سرد، #زخم ریه بیماریهای سینه مثل تنگی نفس را از بین میبرد و #بیماریهای لثه و #دندان، زخم #معده و #اسهال را بهبود میبخشد.»
🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃🎃