۰۰:۱۵ ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
تاثیرعسل بر حافظه
تأثیرعسل بر حافظه:
ویتامین D موجود درعسل اعمال بین کلسیم و فسفر را تنظیم می کند و درنتیجه اعصاب، کار خود را خوب انجام می دهد.
از نظرعلمی صمغ موجود درعسل نمی گذارد جدارعروق سفت شود وحالت خود را از دست بدهد و جدار عروق را نرم نگه می دارد و درنتیجه مواد غذایی بهتر به مغز و اعصاب می رسد و مطالب بهتر در حافظه می ماند و کمتر به دست فراموشی سپرده می شود. ازسوی دیگر عسل دارای مقدار فراوانی گلوکز است.