۰۰:۱۶ ۱۳۹۴/۱۰/۱۶
خواص سیر
سیر رقیق کننده خون، خشک کننده رطوبت معده ومفاصل، مدرادرار و حیض وعرق می باشد.
خوردن آن با رعایت زمان و سن و مزاج فرد و درحد اعتدال، باعث حفظ صحت بدن و دفع عفونت می شود.
خوردن سیر با سرکه جهت تنقیه حلق و صوت، سرفه و تنگی نفس، فلج ، درد مفاصل، سیاتیک ، نقرس، فراموشی و... مفید است.
مداومت درخوردن آن باعث ریزش موی سفید و روئیدن موی سیاه در سرمی شود.
زیاد خوردن آن بدون رعایت مزاج و سن و فصل باعث سوختن خون شده، برای چشم و ریه و بواسیر مضراست.