۰۰:۲۸ ۱۳۹۴/۱۰/۱۶

حواستان به بالا رفتن کلسترول خون باشد
مراقب مصرف مواد غذایی با کلسترول بالا باشید آن ها تهدیدی برای سلامت قلب و عروقتان به شمار می روند و موجب افزایش خطر سکته قلبی در شما می شوند می توان به کله پاچه،خامه،کره و دیگر مواد غذایی چرب اشاره کرد
پیامفرحبخشی متخصص تغذیه و رژیمدرمانی با اشاره به اینکه توجه به کلسترول LDL در خون میتواند سلامت قلب، عروق و مغز را تضمین کند، اظهارکرد: افزایش بیش از حد کلسترول LDL خطرات بزرگی مانند بروز بیماریهای قلبی و عروقی، سکته قلبی، سکته مغزی و یا در بعضی مواقع مرگ ناگهانی را بههمراه داشته باشد.
وی افزود: افرادی که دارای کلسترول بالا هستند علاوهبر در معرض خطربودن بیماریهای قلبی و عروقی در معرض سکتههای مغزی قرار میگیرند. بیماران دیابتی باید به این عارضه توجه ویژه داشته باشند زیرا اگر #قندخون آنها بالا باشد، دچار این عارضه شوند وضعیت آنها بهشدت خطرناک و وخیم خواهد شد. بنابراین سعی میشود در بیماران دیابتی کلسترول LDL تنظیم و میزان آن در حد نرمال حفظ شود.
فرحبخش تصریح کرد: دو کلسترول شامل کلسترول بد (LDL) و کلسترول خوب (HOL) در #خون وجود دارد افرادی که نسبت کلسترول بد به خوب آنها بیش از 3 باشد در معرض خطربیماریهای #قلب و عروقی هستند خصوصا تصلب شراین (آتروا سکلروز) همچنین سکتههای قلبی و مغزی قرار میگیرند.
این متخصص #تغذیه و #رژیمدرمانی ادامه داد:#کلسترول LDL در افراد سالم باید زیر 130 باشد درصورتی که این کلسترول بالای 160 باشد به طور قطع شخص در وضعیت خطرناک بهسر خواهد برد.
وی در پایان گفت:مصرف چربیهای اشباع مانند کره، خامه و سرشیر باعث بالارفتن کلسترول LDL میشود. مصرف #چربیهای ترانس در روغنهای هیدروژنی باعث این کلسترول میشود.
با انجام آزمایش ناشتای #چربیهای خون وضعیت کلسترول LDL افراد مشخص خواهد شد.