۱۹:۱۳ ۱۳۹۴/۱۰/۱۶

🌟برتری #آنتیاکسیدانی قهوه سبز نسبت به چای سبز
دانشمندان دانشگاه جانهاپکینز آمریکا در پژوهش جدید خود از قهوه سبز نوعی ماده بهدست آوردهاند که باعث میشود در کمک به سوزاندن #چربیهای اشباعشده در #کبد و ازبینبردن آنها مورد استفاده قرارگیرد. محققان این دارو را روی 1200 بیمار بهطور مساوی آزمایش کردند 600 فرد که از داروی قهوه سبز استفاده کردند و در بقیه از دارونما استفاده شده بود.
محققان با نتایج به دست آمده میگویند: #کافئین موجود در #قهوه سبز کمک خوبی در به حرکت انداختن سلولهای ماهیچهای بدن کرده و تأثیر بسزایی در کندکردن سلول های چربی در کبد دارا است. آنها توصیه میکنند که قهوه سبز را بهصورت نوشیدنی چای پیش از صبحانه مصرف نمود تا برای پایینآوردن چربی بدن اثر کرده و با این کار بتوان به بهبود متابولیسم بدن کمک کرد و هم به وزن ایدهآل دست یافت.
به گفته محققان، قهوه سبز #متابولیسم بدن را از طریق اسیدگلوکورونیک تحریک میکند و این ماده همزمان با تحریک کبد، برای چربیسوزی از آزادشدن گلوکز در جریان خون جلوگیری بهعمل میآورد. این موارد باعث میشود تا افراد بتوانند بدون تغییر در رژیم غذایی روزانهی خود #لاغر شوند و به این ترتیب گلوکورونیک اسید ذخیرهی چربی بدن کاهش یابد و چربی اشباعشده در کبد کاهش یافته و سوختوساز بدن بهبود یابد.
محققان میگویند: باید متذکر شد که قهوه سبز بهتر از #چایسبز و انگور دارای خواص آنتی#اکسیدان است و در حفظ قندخون در شرایط سالم و فشارخون به بهبود عملکرد #قلب وعروق کمک میکند. این موارد همگی در قهوه سبز موجود است، نه در قهوهی تفتداده شده (قهوه قهوهای) و نباید این قهوه به مدت زیاد در انبارها نگهداری شود، چون خواص خود را به مرور از دست میدهد.