۲۰:۰۲ ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
چاشني هاي شور و سكته مغزي
محققان آمریکایی بر این باورند که هر فرد بالغ می تواند تنها روزی 2400 میلی گرم سدیم دریافت کند و کسانی که فشار خون بالایی دارند، مجاز به مصرف 1500 میلی گرم سدیم در طول روز خواهند بود. زیاده روی در مصرف سدیم، می تواند شانس افزایش فشار خون و ابتلا به سکته مغزی را بالا ببرد.
متاسفانه، خیلی از افراد عادت به مصرف مداوم خیارشور و زیتون شور دارند و نمی دانند این عادت غذایی، خطر سکته مغزی را در آنها به شدت افزایش می دهد. بهتر است بدانید هر 1 فنجان زیتون یا خیار شور، حدود 1872 میلی گرم سدیم دارد.