۲۰:۰۷ ۱۳۹۴/۱۰/۱۷
حقايقي درباره امگا 3
اسیدهای چرب امگا 3 یکی از انواع چربي هاي خوب هستند كه بدن به آنها نياز دارد و مي تواند به كاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، افسردگی، زوال عقل، و آرتریت کمک کند. مهمترين منابع حاوي اسيدهاي چرب امگا 3 عبارتند از:
• ماهي و آبزيان
• دانه كتان
• تخم كدو
• گردو
• بر خلاف باور عمومي زيتون مقادير ناچيزي امگا 3 دارد
بهتر است امگا 3 را همراه با وعده غذای اصلی مصرف کرد زیرا مکمل آن نوعی روغن است و همراه غذا بهتر جذب میشود. البته افرادی که بعد از مصرف آن دچار ضعف در پا میشوند، میتوانند مکمل را قبل از خواب مصرف کنند.