۰۰:۴۴ ۱۳۹۴/۱۰/۱۸

🔴زنجبیل
زنجبیل از قدیمالایام مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است. حکمای طب سنتی نیز از این ادویه بهعنوان تقویتکننده معده، بادشکن، ضدنفخ، ضد تهوع و داروی طبیعی درمان سرماخوردگی و گلودرد یاد میکنند و به خانمهایی که از دردهای قاعدگی رنج میبرند نیز توصیه میشود در طول دوره ماهیانه روزی یک قاشق چایخوری شربت زنجبیل بخورند. همچنین زنجبیل تازه، شربت زنجبیل یا چای زنجبیل در بدن گرما تولید میکند و باعث میشود تا مواد سمی و زائد به صورت عرق از بدن دفع شود.
توصیه سرآشپز: زنجبیل از جمله ادویههایی است که طعم غالب و تند و تیزی دارد. بنابراین نباید در مصرف آن زیادهروی کنید. بهترین کاربرد این ادویه در مزهدار کردن گوشت قرمز است. برای این کار باید حدود یک و نیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه را رنده کنید و روی نیم کیلو گوشت بمالید تا خوش طعم شود. درمورد تهیه چای زنجبیل هم باید یک قاشق چایخوری پودر خشک زنجبیل یا دو قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده تازه را در داخل قوری ریخته و روی آن آبجوش بریزید و به مدت پنج دقیقه آن را با حرارت ملایم دم کنید و سپس آن را با عسل شیرین کرده و میل کنید. البته یادتان باشد چای زنجبیل هرچقدر بیشتر بماند و دم بکشد، تندتر میشود. در عین حال چای زنجبیل تهوع ناشی از ویار بارداری را هم رفع میکند.