۱۴:۲۹ ۱۳۹۴/۱۰/۱۸

🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
@tebeirani
یك عصر خوش طعم پاييزي با چاي انار✅
يكي از دمنوش هاي بسيار خوشمزه و درعين حال پرخاصيت كه اين روزها مي تواند عصر پاييزي شما را دل انگيز تر كند چاي انار است. كافي است كمي حوصله كنيد و يك قاچ انار دان كنيد و در قوري بريزيد و البته كمي بيشتر از چاي معمولي بگذاريد تا خوب دم بكشد.
انارسرشار از آنتي اكسيدان بوده (حدوداً به اندازه چاي سبز) و داراي مقادير زيادي ويتامين C و پتاسيم مي باشد.
يك عصر خوش طعم پاييزي با چاي انار
مواد لازم:
انار دانه شده/ يك فنجان
چوب دارچين/ دو تكه كوچك
گلپر/ چند پر
چاي خشك سياه/ يك قاشق چايخوري
نبات/ مقداري
طرز تهيه
1. يك انار را دان كرده و به همراه چوب دارچين و كمي چاي خشك معمولي و چند پر گلپر داخل قوري بريزيد و پس از به جوش آوردن آب، قوري را با آب جوشيده پر كرده و بگذاريد روي بخار كتري تا خوب دم بكشد.
2. زمان دم كشيدن چاي انار اگر بدون چاي خشك باشد 25 دقيقه و اگر با چاي خشك همراه باشد 40 دقيقه است.
3. مي توانيد به جاي آب از آب انار براي جوش آوردن و ريختن داخل قوري استفاده كنيد كه در اين صورت رنگ چاي شما بي نظير خواهد شد. در پايان مي توانيد به هنگام ريختن چاي در فنجان ها كمي نبات به قوري چاي اضافه كنيد تا كمي از ترشي درآيد.
🌱🌿كانال طب سنتى ايرانى اسلامى🌿🌱
@tebeirani