خانه
1.56M

درمان بدون دارو

  • ۰۵:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    🍺طرز تهیه سکنجبین با استفاده از ترشیهایی غیر از سرکه مثلاً با آب نارنج، آب لیمو، آب ریواس و …



    شکر سرخ یا عسل یا دوشاب یا شیره خرما هر کدام که در نظر است را به مقدار لازم با مقدار کافی آب مخلوط نموده و روی آتش ملایم گذارند که بجوشد و مرتب کف آن را بگیرند که کاملاً صاف شود و قوام آید. سپس یکی از عصاره های ترش یاد شده را که منظور نظر باشد، یعنی آب نارنج، آب لیمو، آب ریواس یا … را کم کم روی آن، آن قدر بریزند و مخلوط کنند تا طعم آن از نظر ترشی و شیرینی موافق طبع باشد و پس ازآن از آتش گرفته بگذارند سرد شده و در شیشه ها ریخته نگه دارند.
    و اگر منظور تهیه سکنجبین با استفاده از عصاره میوه ها یعنی عصاره سیب ترش یا به ترش یا عصاره زالزالک باشد. برای این کار عصاره یا آب این میوه ها را گرفته بجوشانند و پس از آن از آتش گرفته بگذارند تا ته نشین شود و آب زلال صاف روی آن را گرفته با مساوی آن شکر سرخ یا عسل و یا سایر شیرینی ها نظیر دوشاب و غیره مخلوط و برابر وزن آنها آب اضافه نمایند. مخلوط را بجوشانند و کف آن را گرفته و قوام آورند سپس از آتش گرفته بگذارند سرد شود و در شیشه ها نگه دارند.
    و اگر به جای سرکه بخواهند از زرشک یا تمرهندی یا آلو ترش استفاده نمایند. مقداری از خشک مواد فوق مثلاً یک کیلو گرم گرفته و در دو برابر وزن آن (دو کیلو گرم ) آب خیس کنند پس از ۱۲ساعت با فشار صاف کنند و آب صاف خیس خورده آنها را گرفته با دو کیلوگرم شکر سرخ مخلوط و بگذارند قوام آید. نسبتهای فوق بسته به طعم شربت مورد نظر ممکن است تغییر داده شود.

    به کوشش: عاطفه مهناوی
    ravazadeh.com

    🌿 طب سنتى ايرانى اسلامى🌿
    @tebeirani
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان